Inte humant??!!

Postat i Okategoriserat kl. 16:59 av | Kommentarer (4) |

Hedersmördaren kräver att få kortare straff och att inte utvisas efter fängelsestaff, till sitt hemland!

Han tycker att det inte är "humant", är det adokaten som tycker så, eller båda två.

Låter Sverige honom stanna kvar i Sverige pga av att det inte är "humant" att utvisa honom. Är det humant det han har gjort?? NEJ!!

Bättre Sverige går efter Danmarks linje, ut med alla kriminella, till sina hemländer. Men det gör inte Sverige, det dröjer inte förrän vi med öppna armar bjuder in HIV gubben som gömmer sej i Iran, eller var det Irak.

Jag vet inte vad man ska göra för att slippa hedersmord i vårt land, vi kommer aldrig att slippa undan för dessa bestaliska mord.

Kanske det bästa är att inte ta in gamla människor hit, som inte kan ändra sitt tankesätt. Eller rent utav inte ha någon anhörig invandring, det är ju den som är större än själva asylsökanden.

Blir så förbannad, föräldralösabarn kommer hit och efter några år hittats föräldrar/mor/farföräldrar/kusiner/mostrar/fastrar/sysslingar/pysslingar/systrar/bröder/svågrar och svägerskor.

Ja, listan kan göras hur lång som helst.

Är det Sveriges fria kvinnosyn som gör att hedersmördarna triggas att begå mord, då är det bra mycket bättre att de lever i sina hemländer.

Har Sverige resurser överhuvudtaget att hjälpa alla stackars kvinnor som lever i skräck.

Mörkertalet är säkert enormt stort!!

 

Annons:

Kommentarer

 • GeddFish 2011-06-28 Igen skriver du det som vi pratar om här hemma. Så sant så sant!
  Nej, hedersmördare ska hem till sitt land, dom har inte här att skaffa.
  Och anhöriginvandringen? Vem har sagt att lilla Sverige ska fixa allt? Nä.

  Kram nu från en trötter, som strax hoppar upp i Loftet. Ha det bra!
 • Pia.L. 2011-06-29 När det gäller våldsverkare och ogärningsmän av denna 'sort' så tycker jag att endast EN sak ska gälla: skicka hem fanskapen!!! Ju förr, desto bättre!
 • Lisbeth 2011-06-30 Återigen DALT Sverige. Det är synd om förövarna, men aldrig om offren. Man kunde bli tokig för mindre !! Kram på dig i värmen!
 • Kathrin Hägglund 2011-06-30 Håller helt med dig att vi borde följa Danmark i frågan om invandrarnas kriminalitet. Vi skull nog titta mer på Danmarks hantering av invandrarna. Sverige är för flata när det gäller invandrarna. Först och främst skulle vi ha någon typ av kurs om seder och bruk. Och ett måste borde vara språket. Lagboken skulle dom nog inte må dåligt av att läsa. Tror också att läsförståelsen skulle kollas. Sen måste det bli ett slut på detta moskebyggande, varför inte riva dom som finns? Om nu invandrarna tycker det är så viktigt med moskeer så borde dom hålla sig kvar i de länder som redan har sådana byggnader och finns i deras kultur. Och sedan det här med "hedersmord", borde vara livstidsstraff på detta brott. Men det är en svår nöt att knäcka och vi kommer nog aldrig att få bukt på detta brott.
  I mitten på 80-talet läste jag att det finns en paragraf som säger att vid upprepade brott och grova brott ska utlänningar utvisas. Om den kriminelle var under 18 skulle hela famijen också bli utvisad. Men den paragrafen har rätten hela förträngt. Den här paragrafen tillkom för att man skulle få bukt på utlänska ungdomar kriminallitet. Så hur svårt kan det vara att följa Danmarks linje.
  Från det ena till det andra, hoppas allt är bra med er. Har varit lite dålig på att sitta framför datorn den senaste tiden men det ska bli ändring på det. Efter bouppteckningen efter pappa får jag hoppas det blir lite lugnare runt mig.
  Ha en härlig dag.

  Kramizar

Skriv En Kommentar