Det sociala

Postat i Okategoriserat kl. 21:47 av | Kommentarer (2) |

har inte resurser att hjälpa de kvinnor och barn som behöver stöd, berättades på TV idag. Många kvinnor går därför tillbaka till sina plågoandar för att barnen ska få bo kvar bland skolor /dagis. Så sorgligt att det inte finns någon hjälp för de som behöver det.

Det ser väl ut som det gjorde för ca 25 år sedan, hjälpen står väl på samma nivå kan jag tro. Jag vet att en del kommuner här i Sthlm, vägrar att betala för jourboende på annan ort och samtidigt betala för en lägenhet, det blir fördyrt. Oftast blir det då att kvinnan återvänder därifrån hon kom och hjälpen som hon blev lovad, var bara ord.

"Försök att ligga lågt och försök att ta det lugnt, vi jobbar långsiktligt", är en fras som det sociala använder sej av. Va F*N jobbar långsiktligt. Ja, det är kanske därför som många barn blir moderslösa och fäderna mördare.

Pratade med en polis häromdagen som sa, att många gånger funderade hon över, hur det sociala kunde placera barn hos anhöriga som har sociala problem. Vid fall då barn  utreds.

Snart är den här veckan till ända och nästa vecka får vi reda på huruvida det blir med vår resa till Malaysia, eller ej.

 

Natti Natti alla glada och även ni som hänger läpp 

 

Annons:

Kommentarer

  • Piedra 2011-07-15 Mardrömstillvaron för dem som redan har det svårt blir värre och värre. Snart är vi väl nere på nivån från 1900-talets början. :( Kram!
  • Mi 2011-07-26 Vi går bakåt i tiden. Snart är det som förr...

    Hoppas att ni kommer iväg. Det behöver ni.
    Kram!!

Skriv En Kommentar