Long time no see

Postat i Okategoriserat kl. 09:10 av | Kommentarer (0) |

Det var ett tag sedan jag skrev. Vad jag har gjort de här dagarna. Jo, vi har hälsat på dottern Sofie med barn. I och med att jag har mitt tinnituss och är ljudkänslig, så tyckte jag att det var bättre att vi hälsade på och grattade innan. Jag klarar inte av höga ljud,´pga min öronskada.

Vi stannade ett litet tag, sen bar det av till Heron City och där inhandlade vi en kamera, Lumix. Jag hade lovat Sofie min gamla kamera, ringde upp henne och hon vart jätteglad. Idag kommer hon och barnen hit på middag, de längtar alla efter Jajas curry kyckling.

Min yrsel, håller i sej och nu fick jag tid hos en sjukgymnast på HS men undrar hur jag ska ta mej dit. Att åka kommunalt är ett helt företag med min yrsel. Jag tror nog inte att det är någon som kan sätta sej in i hur svårt det är när balansen är urled. Bara att ta sej av bussen, med alla stressiga människor som ska av och på och chaufförer som har tider att passa och inte kan vänta tills man tagit sej upp ur sätet. Min yrsel är så besvärlig att jag till och med ramlar, bara jag ser att något rör sej. Bilar som svichar förbi, människor som halvspringer och skulle någon råka till att stöta till mej, ja då ligger jag som en sill på marken och sprattlar. 

Många gånger som jag har stått på näsan.

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar