Nya kameran är super

Postat i Okategoriserat kl. 14:02 av | Kommentarer (2) |

Vi har inhandlat en ny kamera och den är super.  Det är bara att ställa in den på Autofokus och man kan ta bilder utan att tänka på något.

Den finns oxå andra inställningar och jag tog ett kort fr vår lägenhet till Hagsätra och på ett av höghusen finns en plåtgubbe som rider på en käpphäst. (Jag kallar den för Hagsätra loggan)Man ser den inte med blotta ögat från vår balkong, avståndet är alldeles på tok för långt. Men då kan man zooma in bilden.

Här är plåtgubben på käpphästen

 

Min egenhändigt försådda Indiankrasse är i full blom och det är massvis av knoppar. Att jag är mallig, är bara förnamnet, för äntligen kan jag ta hand om blommor, förr räckte det med att jag bara tittade på blommor så dog dom.

Klitoriseneller Klot-Iris jag menar naturligtvis klematisen, har blommat hela Juni och Juli och knopp kommer i mängder.

Ha en bra dag alla lyckliga individer och även ni som hänger läpp.

 

 

Annons:

Kommentarer

  • GeddFish 2011-07-11 Tittar in och önskar en God morgon och en Härlig dag! Trevligt med fin kamera, lycka till! Kram!
  • Ingela 2011-07-11 Hej Så kul med en ny kamera. Nu är det bara att foto på. Å bra bilder verkar det bli också. Jag har också köpt en ny ska sälja den gamla, bara för att få samma märke som min dotter så vi kan ha varandras objektiv. Inget fel på den gamla men nu ska den säljas. snart har jag semester bara en vecka kvar nu sedan har jag fem veckor på raken. På fredag ska jag åka till stockholm för att hjälpa dottern att flytta in i den nya lägenheten. Så nu bär det va med ett flyttlass. Det blir kompaktliving så här ska det pusslas för att få plats med allt. Ha det så bra hålsa maken. Kram

Skriv En Kommentar